voorzitter@sterklokaalflevoland.nl

Eddy Nagel legt bestuursfunctie bij Sterk Lokaal Flevoland neer

Home / nieuwsberichten

Eddy Nagel legt bestuursfunctie bij Sterk Lokaal Flevoland neer

Eddy Nagel heeft vandaag aangekondigd dat hij per direct zijn functie als bestuurslid bij Sterk Lokaal Flevoland zal neerleggen.

In een verklaring gaf Nagel aan dat hij met spijt in het hart deze beslissing heeft genomen, maar dat hij tot de conclusie is gekomen dat het niet langer mogelijk is om zijn engagement binnen Sterk Lokaal Flevoland te handhaven naast zijn andere bestuurlijke verplichtingen. Nagel benadrukte dat hij met veel toewijding en passie heeft gewerkt binnen Sterk Lokaal Flevoland en dankbaar is voor de jarenlange samenwerking met zijn collega’s.

Voorzitter Wout Jansen van Sterk Lokaal Flevoland bedankt Eddy Nagel voor zijn toewijding en inzet vanaf de oprichting en gedurende zijn tijd als bestuurslid. Wout Jansen vindt het jammer dat Eddy Nagel zijn functie heeft moeten neerleggen maar respecteert zijn beslissing.

Het bestuur zal zich inzetten om de continuïteit en stabiliteit binnen de organisatie te waarborgen tijdens deze overgangsperiode. Het vertrek van Eddy Nagel zal geen invloed hebben op de lopende activiteiten en initiatieven van Sterk Lokaal Flevoland, die onverminderd doorgang zullen vinden onder leiding van het overige bestuur.

Meld je aan bij onze partij en word lid!