voorzitter@sterklokaalflevoland.nl

Ons Partijprogramma

Home / Ons partijprogramma

Ons Partijprogramma

Eenheid door verscheidenheid

‘VAN’ en ‘VOOR’ iedereen!

Voorwoord

Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen behaalde 14 onafhankelijke LOKALE partijen in de zes gemeenten van Flevoland samen 47 zetels. Dat maakt ons het grootste politieke platvorm van Flevoland. 

SterklokaalFlevoland praat mee in het landelijk platvorm van Onafhankelijke Partijen NL en stimuleren en faciliteren lokale partijen in de zes gemeenten van Flevoland.
SterkLokaalFlevoland heeft nadrukkelijk een lokaal totaalprogramma. Kort en overzichtelijk. De groene partijen leggen het accent op het milieu, de VVD komt vooral op voor de hogere inkomens en de andere partijen hebben hun ambities veelal niet kunnen waarmaken. SterkLokaalFlevoland legt in dit programma terecht de nadruk op ‘de lokale politiek’. 

Waarom u 15 maart 2023 op SterkLokaalFlevoland gaat stemmen!
Omdat wij wel doen wat we zeggen! Voorheen kon u in Flevoland alleen op de landelijke traditionele politieke partijen stemmen. Op 15 maart 2023 kunt u als lokale stemmer bij de provinciale verkiezingen stemmen op uw eigen  ‘Lokale’ helden!

Vertrouwen
Wij merken dat de mensen hun vertrouwen bij de traditionele landelijke partijen kwijt zijn. Alle inwoners tellen mee in onze zes gemeenten. Van jong tot oud, boeren, burgers en buitenlui, kleine en grote ondernemers. We mogen trots zijn op onze mooie provincie die groeit, vernieuwt, die ondernemend is, die zorgt, waar weer verbinding komt tussen de generaties, waar burgers zich veilig kunnen voelen, waar we tradities en onze cultuur koesteren, waar managers het niet alleen voor het zeggen hebben en waar de menselijke maat weer gaat tellen.

“Eenheid door verscheidenheid”