voorzitter@sterklokaalflevoland.nl

‘Lokalen’ organiseren een politiek café Tweede Kamer verkiezingen

Home / nieuwsberichten

‘Lokalen’ organiseren een politiek café Tweede Kamer verkiezingen

De nieuwe Lokale politieke partij SterkLokaalAlmere, en zusterpartij van SterkLokaalFlevoland, organiseren in samenwerking met Omroep Almere op dinsdag 14 november een politiek café op weg naar de Tweede Kamer verkiezingen. Diverse landelijke partijen die op de kandidatenlijst staan,  zijn uitgenodigd om hier aan deel te nemen.
De vraag is: ‘Welke landelijke lijsttrekker durft er naar Almere te komen?’

Locatie : Café op 2 Stadhuis plein in Stad (gebouw De Voetnood).
Datum  : dinsdag 14 november

Het programma ziet er als volgt uit:
19:00-19:30 inloop
19:30-22:00 politiek debat
22:00-22:30 optreden zangeres Lynn

Reden voor het politieke café is dat een week later de landelijke verkiezingen zijn. Elke keer blijkt weer dat er veel mensen zijn die nog niet weten waar ze op gaan stemmen. De zogenaamde “zwevende” kiezer.

SterkLokaalAlmere en SterkLokaalFlevoland willen de stemgerechtigden helpen bij deze keuze. Er zijn ongeveer 12 partijen uitgenodigd om iemand af te vaardigen van de landelijke lijst. Wij hopen dat er massaal gehoor wordt gegeven aan de uitnodiging, zodat de landelijke politieke partijen nog kunnen proberen om de inwoners van Almere en Flevoland te overtuigen om te gaan stemmen.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn bij het politieke café. Het geheel zal ook live worden uitgezonden op Omroep Almere TV stream.

Meld je aan bij onze partij en word lid!