voorzitter@sterklokaalflevoland.nl

STEM voor de ‘Stem Regio’

Home / nieuwsberichten

STEM voor de ‘Stem Regio’

Stem voor de Regio: Lijst 16, Plaats 3 – Lex Ruyssenaars

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen staat de naam Lex Ruyssenaars prominent op de kandidatenlijst van Stem voor de Regio. Als nummer drie op lijst 16 brengt Lex een schat aan ervaring en een diepgeworteld engagement voor lokale belangen met zich mee. Hier zijn de redenen waarom u uw stem aan hem zou moeten toevertrouwen.

Een Sterke Vertegenwoordiger voor de Regio
Lex Ruyssenaars is geen onbekende in de lokale politiek. Met jarenlange ervaring als raadslid en een bewezen staat van dienst in het behartigen van regionale belangen, heeft hij zich altijd ingezet voor de stem van de burger. Zijn betrokkenheid bij diverse lokale initiatieven en projecten onderstreept zijn toewijding aan het verbeteren van onze gemeenschap.

Toegankelijk en Betrokken
Wat Lex onderscheidt, is zijn benaderbare en betrokken houding. Hij luistert naar de zorgen van inwoners en zet zich in om praktische oplossingen te vinden voor lokale problemen. Of het nu gaat om het verbeteren van infrastructuur, het ondersteunen van lokale ondernemers, of het bevorderen van duurzaamheidsinitiatieven, Lex is altijd bereid om de dialoog aan te gaan en actie te ondernemen.

 

Kernpunten van Lex Ruyssenaars
1. Lokale Economie Stimuleren
Lex gelooft als Statenlid van SterkLokaalFlevoland in de kracht van een sterke lokale economie. Hij zet zich in voor maatregelen die kleine en middelgrote bedrijven ondersteunen, werkgelegenheid bevorderen en de economische veerkracht van onze regio versterken.

2. Duurzaamheid en Milieu
Een duurzaam beleid is essentieel voor de toekomst van onze regio. Lex pleit voor groene initiatieven, zoals het bevorderen van hernieuwbare energiebronnen en het ondersteunen van milieuvriendelijke projecten. Hij streeft naar een balans tussen economische groei en ecologische verantwoordelijkheid.

3. Infrastructuur en Bereikbaarheid
Toegankelijke en goed onderhouden infrastructuur is cruciaal voor de leefbaarheid van onze regio. Lex werkt aan oplossingen om verkeersproblemen aan te pakken, het openbaar vervoer te verbeteren en veilige fiets- en wandelroutes te creëren.

4. Betrokkenheid en Transparantie
Lex staat voor een transparante en toegankelijke overheid. Hij wil dat inwoners zich gehoord en betrokken voelen bij besluitvormingsprocessen. Door regelmatig overleg en open communicatie zorgt hij ervoor dat de stem van de burger centraal staat in het beleid.

Uw Stem, Uw Toekomst
Door op Lex Ruyssenaars te stemmen, kiest u voor een vertegenwoordiger die niet alleen spreekt, maar ook daadwerkelijk luistert en handelt. Zijn inzet voor de regio is ongeëvenaard, en zijn visie voor de toekomst is helder en veelbelovend. Stem voor de Regio, stem Lex Ruyssenaars – lijst 16, plaats 3. Samen bouwen we aan een sterke, duurzame en betrokken gemeenschap.

 

 

Meld je aan bij onze partij en word lid!