voorzitter@sterklokaalflevoland.nl

We horen bij de winnaars en komen met 1 zetel winst in Provinciale Staten

Home / nieuwsberichten

We horen bij de winnaars en komen met 1 zetel winst in Provinciale Staten

We zitten in Provinciale Staten. We hebben tijdens de campagne alles uit de kast getrokken om ons aan de flevolanders te presenteren. Met commercials op commerciele radio en tv, lokale omroep Almere radio Lelystad, billboards en zelfs een politieke café georganiseerd in Almere.  Dit alles bekostigd, anders dan een lokale partij in Den Haag, uit de portemonnee van de eigen lokale leden.

Anders ook dan de landelijke partijen die tonnen belastinggeld in de campagne hebben kunnen steken, nog buiten de vele avonden en uren vrije publiciteit van de landelijke zenders en programma’s, moest SLF het doen met enkele honderden euro’s uit eigen zak. In elke branche organisatie zou dit de quote opleveren ‘Oneerlijke concurrentie‘. Ik heb durf de vergelijking aan met een uitwedstrijd tussen FC Barcelona tegen Tonego uit Luttelgeest.

En daarom ben ik bijzonder trots op mijn team van vrijwilligers en leden, die letterlijk tot het uiterste zijn gegaan en deze zware wedstrijd winnend met een 1 zetel heeft weten af te sluiten.

Meld je aan bij onze partij en word lid!