voorzitter@sterklokaalflevoland.nl

Wout Jansen lijsttrekker van Sterk Lokaal Flevoland

Home / nieuwsberichten

Wout Jansen lijsttrekker van Sterk Lokaal Flevoland

Wout Jansen uit Lelystad is gekozen als lijsttrekker voor Sterk Lokaal Flevoland. De partij bereidt zich voor op deelname aan de Statenverkiezingen in maart 2023. Sterk Lokaal Flevoland is een overkoepelend platform voor de onafhankelijke politieke lokale partijen die in de provincie Flevoland vertegenwoordigd zijn.

Met de keuze voor Jansen kiest Sterk Lokaal Flevoland voor een sterke politicus met ruime politieke en bestuurlijke ervaring. Wout Jansen is al geruime tijd politiek actief en is onder andere wethouder van de gemeente Zeewolde en Lelystad maar ook Statenlid in Flevoland geweest.

“Ik wil met Sterk Lokaal Flevoland ‘De Stem’ zijn van de onafhankelijke politieke partijen in Provinciale Staten” aldus Wout Jansen.
Het is van groot belang dat de kracht van de lokale partijen ook provinciaal goed vertegenwoordigd is. Op dit moment worden er 48 raadszetels bemenst door de lokale politiek binnen de 6 gemeenten van de provincie. Met Sterk Lokaal Flevoland worden de lokale belangen sterk vertegenwoordigd in de Provincie. Medio december/Januari zal de volledige kandidatenlijst bekend worden gemaakt en het (volledige) programma staat binnenkort op onze website: sterklokaalflevoland.nl

Meld je aan bij onze partij en word lid!